Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi søger nye kollegaer:

Tømrere, snedkere, formænd.

Vi oplever stadig stigende interesse

for vores virksomhed. Derfor

har vi behov for nye og flere kollegaer

til vores team. Læs hele nyheden 

Nyheder

Læs her lidt om de byggesager vi har vundet, dem vi byder på, og dem som vi udfører i øjeblikket.

Tycho Brahes Alle 15-17

Ved licitationen hos SBS Rådgivning fredag den 10.02 2017 var Bjørn Svendsen A/S billigst i underhåndsbud omhandlende en renovering i hovedentreprise af ejendommen Tycho Brahes Alle 15-17 beliggende på Amager. Arbejdet omhandler bl.a. etablering af badeværelser på de eksisterende køkkentrapper i 18 lejligheder. Vi siger tak til alle, som bød ind på sagen, og ser frem til kontraktindgåelse i nære fremtid.

Damhusledningen - København, Servicebygning HOFOR

For byggeherren HOFOR og NIRAS som rådgiver var Bjørn Svendsen A/S inviteret januar 2017 til at byde på etablering af en servicebygning. Firmaet blev billigst i underhåndsbud. Servicebygningen skal give adgang til et underliggende bassin og tunnelsystem, samt kunne indeholde de nødvendige elektriske og hydrauliske installationer. Vi ser frem til opstarten til foråret ’17.

KEA, prækvalifikation

Bjørn Svendsen A/S er blevet prækvalificeret til at afgive pris på håndværkerydelser, tømrerdelaftalen, udført på Københavns Erhvervs Akademis ejendomme og bygninger med deadline for tilbud den 21.02 2017.

INIPI, Brogaard Arkitekter

Indretning af forretning for Wellness med svedehytte på 114 m2 med tagterrasse, massage m.m. på Havkajakvej, Ny Amager Strandpark. Bygningen udføres i lodret træbeklædning med

ubehandlet lærketræ. Ved dør og vinduespartier udføres der skodder i matsort. Der

udføres skiltning med hvide bogstaver på skodder ved hovedindgang.

Birkerød Privatskole

Firmaet blev billigt ved licitationen den 08-09- 2016 hos tegnestuen Plan 1 Arkitekter i totalentreprise omhandlende tagudskiftning, facaderenovering, nyt gymnastikgulv, nye vægge i badeværelsesrum m.m. Vi forventer opstart i løbet af foråret 2017.

Byggesager vi arbejder på:

Danasvej 31A – 31B, 2000 Frederiksberg

I samarbejde med Thymark Rådgivende Ingeniører udføres på en ældre ejendom beliggende på Frederiksberg en vindues- og dør udskiftning samt diverse facade-og tagarbejder. Bagtrapper bliver også renoveret.

Slotsgade 4,6 og 8

​Bjørn Svendsen A/S blev ultimo oktober inviteret af Rådgivende ingeniør Kristian Rahbek til at byde i underhåndsbud på en vinduesudskiftning i tre opgange på Nørrebro. Firmaet blev billigst og arbejdet pågår

Ørnevej-Mågevej

Ved licitationen den 26.10.2016 blev Bjørn Svendsen A/S billigst ved en forsikringssag omhandlende en omfattende opbygning af ejendommen Ørnevej/Mågevej i København NV efter en brand. Opbygningen omfatter 40 lejligheder i 4 opgange. Der er i primo februar 2017 afholdt rejsegilde samt en rundvisning på byggepladsen i samarbejde med Byens Netværk.

Middelalderbyen

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S blev inviteret af Brøndby Kommune til at afgive tilbud på en opbygning af træhuse med grønne tage i Middelalderbyen. Firmaet blev billigst i fagentreprise og arbejdet er igangsat i uge 43 2016.

Klumpudbud, 8 delopgaver

I samarbejde med Københavns Ejendomme og EKJ Rådgivende ingeniørerudføres 8 delopgaver i hovedentreprise herunder renovering af gesims, udskiftning af tagskifer, udskiftning samt diverse renovering af vinduer, reparation af asfaltbelægning, udskiftning af tag samt facade gennemgang. Arbejderne udføres på bygninger placeret i Nærum, Østerbro og Jægerspris

Kort om Bjørn Svendsen A/S

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

- Læs mere om os her

Vores afdelinger​

- Om Serviceafdelingen​

- Om Entreprenørafdelingen​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S​

CVR: 20677406​

Adresseoplysninger​

Jorisvej 21 C, 2300 København S​

- Find os på Google Map

​​

Kontaktoplysninger

Telefon: 32 34 01 30​​

E-mail: post@bsas.dk​

Telefonerne er åbne

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00​

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - Søndag: LUKKET

​​

​© 2014 Bjørn Svendsen A/S