Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entreprenør til hoved-, total- og fagentrepriser

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S er en erfaren entreprenør i Kastrup på Amager. Vi kommer i hele hovedstadsregionen samt de omkringliggende kommuner for at varetage hoved- og fagentrepriser. Vi arbejder som entreprenør for blandt andet statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere.

Vi udfører komplicerede bygge- og renoveringsopgaver i hoved-, total- og fagentrepriser, og vi benytter vores lange erfaring som entreprenør til at udføre vores eget fagområde og til at varetage hele entreprisen.

Vi har oparbejdet stor erfaring med alle typer af projekter såsom indvendige og udvendige renoveringer, byfornyelser, helt basale renoveringsprojekter og konkrete byggeopgaver. Opgaverne udføres med vores egne tømrere, og alle taler dansk, mens vores faste og til tider nye samarbejdspartnere tager sig af de øvrige fagområder.

Alle entrepriser bliver udført under opsyn af en af vores byggeledere. De sørger samtidig for, at beboere og brugere kan få hverdagen til at fungere, indtil deres hjem, arbejdsplads, hospitalsstue, kirke eller klasselokale er færdigrenoveret.


​Vi starter med en udbudsrunde, når vi skal benytte fagentreprenører, og dermed sikrer vi en god pris for vores arbejde som entreprenør. Vi sikrer i samme anledning, at de besidder samme alsidighed og høje faglige kompetencer som vores egne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren hovedentreprenør

​​Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om hovedentrepriser, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte din entreprenør på post@bsas.dk. Eller du kan ringe til os på telefon 32 34 01 30.​​

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S