Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entreprenør til totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S er en erfaren entreprenør. Vi er beliggende i Kastrup på Amager, og vi kører blandt andet ud til kunder på Frederiksberg, i hele København og Hovedstaden samt de omkringliggende kommuner, for at varetage hhv. hovedentreprise og totalentreprise.

Vi arbejder som entreprenør for blandt andet statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere.

Hovedentreprise og totalentreprise er vores helt store speciale

Med vores mangeårige erfaring er du sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeri og anlæg.

Vi har oparbejdet stor erfaring med alle typer af projekter, såsom indvendige og udvendige renoveringer, byfornyelser, helt basale renoveringsprojekter og konkrete byggeopgaver.

Som hovedentreprenør og totalentreprenør kan vi udføre komplicerede bygge- og renoveringsopgaver i hovedentreprise, totalentreprise og fagentreprise.

Opgaverne udføres med kyndig hånd af vores egne tømrere, som alle taler dansk, mens vores faste samarbejdspartnere tager sig af de øvrige fagområder.

Vi er en entreprenør med fuldt fokus og overblik over byggeprocessen

Alle entrepriser bliver udført under opsyn af en byggeleder.

Vores byggeledere sørger samtidig for, at beboere og brugere kan få hverdagen til at fungere, indtil deres hjem, arbejdsplads, hospitalsstue, kirke eller klasselokale er færdigrenoveret.

Udbudsrunde sikrer dig en god pris og høj faglig kvalitet

Vi starter med en udbudsrunde, når vi skal benytte fagentreprenører. Dermed sikrer vi en god pris for vores arbejde som entreprenør.

Vi sikrer i samme anledning, at vore samarbejdspartnere besidder samme alsidighed og høje faglige kompetencer som vores egne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren hovedentreprenør

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores entreprise, eksempelvis totalentreprise eller hovedentreprise. Fortæl os om dit projekt, så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte vores hovedentreprenør på e-mail post@bsas.dk, eller du kan ringe til os på telefon 32 34 01 30.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S