Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entreprenør til totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S er en erfaren entreprenør. Vi er beliggende i Kastrup på Amager, og vi kører blandt andet ud til kunder på Frederiksberg, i hele København og Region Hovedstaden, samt resten af Sjælland, for at varetage hhv. hovedentreprise og totalentreprise.

Vi arbejder som hovedentreprenør for blandt andet statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere. Skal du også bruge en entreprenør til entreprisearbejde inden for byggeri og anlæg?

Hovedentreprise og totalentreprise er vores helt store speciale

Med vores mangeårige erfaring er du sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for nybyggeri, ombygning og renoveringsarbejde.

Vi har oparbejdet stor erfaring med alle typer af projekter, såsom indvendige og udvendige renoveringer, byfornyelser, helt basale renoveringsprojekter og konkrete anlægs- og byggeopgaver. Du kan også læse mere om forskellige arbejdsområder herunder, eksempelvis:

Derudover har vi også løbende rammeaftaler med forskellige foreninger og institutioner, samt tilbyder naturligvis alt i nybyggeri, tilbygninger og ombygning.

​Dansktalende håndværkere og faste samarbejdspartnere

Som hovedentreprenør og totalentreprenør kan vi udføre komplicerede bygge- og renoveringsopgaver i hovedentreprise, totalentreprise og fagentreprise.

Opgaverne udføres med kyndig hånd af vores egne tømrere, som alle taler dansk, mens vores faste samarbejdspartnere tager sig af de øvrige fagområder.

Udbudsrunde sikrer dig en god pris og høj faglig kvalitet

Vi starter med en udbudsrunde, når vi skal benytte fagentreprenører. Dermed sikrer vi en god pris for vores arbejde som entreprenør. 

Vi sikrer i samme anledning, at vore samarbejdspartnere besidder samme alsidighed og høje faglige kompetencer som vores egne medarbejdere.

​Entreprenør med fuldt fokus og overblik over byggeprocessen

Alle entrepriser bliver udført under opsyn af en byggeleder. Vores byggeledere sørger samtidig for, at beboere og brugere kan få hverdagen til at fungere, indtil deres hjem, arbejdsplads, hospitalsstue, kirke eller klasselokale er færdigrenoveret.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren hovedentreprenør

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores entreprise, eksempelvis totalentreprise eller hovedentreprise. Fortæl os om dit projekt, så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte vores hovedentreprenør på e-mail post@bsas.dk, eller du kan ringe til os på telefon 32 34 01 30.

Hvis du vil vide mere om få en serviceaftale med os, kan du høre mere om vores serviceafdeling og serviceaftaler her.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S