Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entreprenørfirma i Roskilde, Hillerød og Gladsaxe

Søger du en entreprenør i Hillerød, Gladsaxe eller Roskilde? Så kontakt Tømrerfirma Bjørn Svendsen. Som byggeentreprisefirma tilbyder vi totalentreprise, storentreprise, hovedentreprise og fagentreprise. Vi hjælper en bred vifte af kunder, herunder blandt andet hospitaler, virksomheder, private, kommuner og offentlige institutioner.

Er du interesseret i at bruge os som entreprenørfirma i Gladsaxe, Hillerød eller Roskilde? Ring til os i dag på telefon 32 34 01 30 og få en uforpligtende samtale og tilbud.

En stærk samarbejdspartner

Hvis du ønsker et samarbejde med en professionel entreprenør i Hillerød, Gladsaxe eller Roskilde, er vi det rette valg. Vi har stor erfaring som entreprenør, er fleksible, har en stor viden inden for feltet og har en række samarbejdsaftaler med firmaer i København og omegn. Vi har selv to søsterselskaber, Malerfirma Alvidan og Amager Mureren, som vi har et tæt samarbejde med.

Professionel projektstyring

Vi har gennem årene været entreprenør på mange projekter, og vi har dermed opnået stor erfaring inden for projektstyring. Hos os kan du få en totalløsning, og du behøver dermed kun at kontakte en enkel håndværker. Vi hjælper med alt fra projektets start til slut, hvor vi blandt andet koordinerer underentreprenører, styrer økonomien og tidsplanen, får de nødvendige godkendelser og foretager kvalitetskontrol på det færdige projekt.

Kontakt din lokale entreprenør i Roskilde, Hillerød og Gladsaxe

Ring til os på telefon 32 34 01 30 eller send en mail til post@bsas.dk, hvis du ønsker at vide mere om vores entreprenørfirma i Gladsaxe, Hillerød eller Roskilde. Vi udformer i fællesskab det tilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S