Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Entreprenørfirma i København, Nordsjælland og Amager

Søger du en entreprenør i København eller en entreprenør i Nordsjælland? Så er du kommet til den rette side. Tømrerfirma Bjørn Svendsen er, udover at være et tømrer- og snedkerfirma, et entreprenørfirma, der tilbyder totalentreprise, fagentreprise, storentreprise og hovedentreprise. Vores værksted ligger i København, men vi arbejder også som entreprenørfirma på Amager og i Nordsjælland.

Kontakt os på telefon 32 43 01 30 og få en uforpligtende samtale og et tilbud på et entreprenørfirma på Amager, København eller Nordsjælland.

Professionelt entreprenørfirma i København

Vil du have en stærk og professionel samarbejdspartner som entreprenør i København og omegn, er vi et sikkert valg. Vi har gennem de seneste år oplevet en stor stigning i entreprenøropgaver, hvilket skyldes vores mangeårige erfaring og vores kvalitetsarbejde. I samarbejde med vores søstervirksomheder Malerfirma Alvidan og Amager Mureren, kan vi i mange tilfælde tilbyde vores kunder en samlet løsning på deres opgave.

Vi er med hele vejen

Hvis du vælger os som din entreprenør i København, entreprenør på Amager eller entreprenør i Nordsjælland, deltager vi aktivt i dit projekt fra start til slut. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • ​Godkendelser
  • ​Projektering
  • ​Koordinering af underentreprenører
  • ​Økonomistyring
  • ​Styring og overholdelse af tidsplan
  • ​Kvalitetskontrol
  • ​Oprydning

Kontakt dit lokale entreprenørfirma i København

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder som entreprenørfirma på Amager og entreprenørfirma i Nordsjælland – skal du være den næste? Kontakt os gerne på telefon 32 43 01 30 og få et uforpligtende tilbud på en entreprenør i København, en entreprenør på Amager eller en entreprenør i Nordsjælland. 

Du er også velkommen til at anvende vores kontaktformular eller sende en mail til post@bsas.dk

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S