Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hovedentreprise i Roskilde, Hillerød og Gladsaxe

Står du over for et byggeprojekt, hvor du skal bruge en entreprenør? Så er Tømrerfirma Bjørn Svendsen et kvalificeret bud. Vi har mange års erfaring med hovedentreprise i Gladsaxe, Hillerød og Roskilde, og vi er gode til det! Vi oplever i stigende grad at blive kontaktet i forbindelse med entreprenøropgaver, hvilket skyldes vores fokus på altid at levere et arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid.

Få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde inden for hovedentreprise i Hillerød, Gladsaxe og Roskilde på telefon 32 34 01 30.

Professionel projektstyring

Som hovedentreprenør sikrer vi dig, at du får en professionel projektstyring med fokus på at levere arbejdet til det aftalte leveringstidspunkt. Vi bruger vores store viden til at give vores kunder den bedste rådgivning og til at styre projektet, så de enkelte deadlines overholdes.

Vi er med i hele processen

Hvis du vælger os til hovedentreprise i Roskilde, Hillerød eller Gladsaxe, er du sikret en entreprenør, der er med i hele processen. Vi er med fra de første ideer diskuteres til at det færdige projekt er leveret. Vi hjælper blandt andet med at få de nødvendige godkendelser, kvalitetskontrol, udarbejdelse af tidsplan, koordinering og oprydning efter endt arbejde.

Få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på hovedentreprise i Roskilde, Hillerød eller Gladsaxe. Vi står klar til at tage imod din henvendelse på telefon 32 34 01 30, hvor vi gerne tager en uforpligtende samtale omkring dit projekt. Hvis du ønsker at få et tilbud, så udregner vi det ud fra dine ønsker og behov. Du kan også kontakte os skriftligt på post@bsas.dk eller via vores kontaktformular.  

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S