Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Hovedentreprise i København og omegn

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S er din lokale tømrer og entreprenør i København, og vi tilbyder samtidig hovedentreprise i Nordsjælland og på Amager. Vi har arbejdet i branchen i mange år, hvor vi har opbygget stabile og gode samarbejdsrelationer med andre firmaer. Vi ønsker kun at samarbejde med professionelle fagfolk, og du er dermed sikret et arbejde i en høj kvalitet, hvis du vælger os til hovedentreprise.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for hovedentreprise i Nordsjælland, Amager eller København? Kontakt os på telefon 32 34 01 30.

Professionel tømrer og snedker

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S kan vi løse alle opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde, store som små. Vores kunder spænder bredt, og vi løser blandt andet opgaver for privatkunder, offentlige institutioner, virksomheder og boligforeninger. Vi holder til i København, men vi har hjulpet mange kunder med hovedentreprise på Amager og Nordsjælland gennem årene, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du søger et firma på disse kanter.

Kompetente medarbejdere

Alle vores medarbejdere har gode kompetencer inden for deres felt. De går aldrig på kompromis med kvaliteten, og de forlader først en opgave, når den er blevet som ønsket. Vi er et firma, der sætter en ære i at levere vores arbejde til den aftale tid og pris.

Kontakt os!

Ønsker du at indhente et tilbud på hovedentreprise i København? Eller har du spørgsmål til vores hovedentreprise i Nordsjælland og Amager? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 32 34 01 30 eller på post@bsas.dk. Du kan også anvende vores kontaktformular. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelse. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S