Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nye vinduer på Amager

Søger du et firma, der kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer på Amager? Så står vi klar til at hjælpe dig! Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen er vi specialister i tømrerarbejde, og vi har gennem årene hjulpet adskillige kunder med udskiftning af vinduer på Amager. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os, og vi udfører gerne arbejde for både privat- og erhvervskunder.

Ring til os på telefon 32 34 01 30 og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer på Amager.

Kompetente medarbejdere

Vi har et stærkt team af svende, der alle leverer et professionelt arbejde. Alle vores medarbejdere har stor viden inden for branchen, og de kan derfor nemt rådgive og vejlede dig i, hvilken løsning der er den rette i forbindelse med dine nye vinduer på Amager. Vi har stort fokus på at være et fleksibelt firma, og vi kommer derfor gerne hurtigt, hvis du har akut brug for hjælp.

Vi viser hensyn til omgivelserne

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen tager vi stort hensyn til omgivelserne, når vi udfører vores arbejde. Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer på Amager for bl.a. virksomheder og institutioner. Skal din virksomhed for eksempel have nye vinduer på Amager, så sørger vi for, at dagligdagen for dine medarbejdere kan fortsætte uden, at de bliver forstyrret af os.

Få et tilbud på nye vinduer på Amager

Kontakt os på telefon 32 34 01 30 eller post@bsas.dk, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer på Amager. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og udregne et tilbud på din opgave. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S