Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nye vinduer i København og Nordsjælland

Udskiftning af vinduer i København og Nordsjælland kan hurtigt blive en dyr investering, hvis man ikke undersøger markedet inden, at man vælger et firma. Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen tilbyder vi udskiftning af vinduer i Nordsjælland og København til konkurrencedygtige priser. På trods af vores gode priser garanterer vi et arbejde i en høj kvalitet, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Indhent et godt tilbud på nye vinduer i Nordsjælland eller København på telefon 32 34 01 30.

Vi tager hensyn

Vi har foretaget udskiftning af vinduer i København og Nordsjælland i mange år, og det er ofte, at vi har været nødt til at udføre vores arbejde i områder, hvor folk samtidig har arbejdet. Vi har demed stor erfaring med at tage hensyn til vores omgivelser og ikke genere mere end højst nødvendigt. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker nye vinduer i København og omegn, der bliver udskiftet med mindst mulig gene.

Vi løser en bred vifte af opgaver

Udover at tilbyde udskiftning af vinduer i Nordsjælland og København kan vi også løse en bred vifte af andre tømrer- og snedkeropgaver. Vi kan hjælpe med stort set alle opgaver inden for renovering og nybyggeri, og vi tilbyder også gerne at være entreprenør på byggeprojekter.

Få et tilbud på nye vinduer i Nordsjælland og København

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer i København eller udskiftning af vinduer i Nordsjælland? Så udformer vi gerne et gratis tilbud til dig. Ring til telefon 32 34 01 30, udfyld vores kontaktformulareller send en mail til post@bsas.dk. Så udformer vi et tilbud på nye vinduer i København og omegn til dig.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S