Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nye vinduer i Gladsaxe, Roskilde og Hillerød

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen tilbyder vi udskiftning af vinduer i Roskilde, Hillerød og Gladsaxe. Vores medarbejdere har stor erfaring med udskiftning af vinduer, og de udfører hurtigt deres arbejde. Vi hjælper både erhvervs- og privatkunder med udskiftning af vinduer, og vi klarer både større og mindre opgaver.

Ring gerne på telefon 32 34 01 30, hvis du vil have et tilbud på nye vinduer i Hillerød, Roskilde eller Gladsaxe.

Vi har respekt for brugeren

Når vores medarbejdere hjælper vores kunder med udskiftning af vinduer i Roskilde, Gladsaxe eller Hillerød sker det med en stor respekt for brugeren af det pågældende sted. Vi gør altid vores for at driften kan fortsætte uforstyrret af vores arbejde. Kontakt os derfor gerne, hvis din bygning skal have nye vinduer i Gladsaxe, Roskilde eller Hillerød, og du samtidig ønsker at lade driften i din virksomhed fortsætte.

Alsidigt tømrerfirma

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen kan vi meget andet end at udskifte og indsætte nye vinduer. Vi er omkring 90 medarbejdere i firmaet, der er uddannet som tømrer, snedkere, ingeniører, konstruktører og maskin-/møbelsnedkere. Vi har derfor en meget bred og alsidig viden i firmaet, og vi kan assistere ved de fleste byggeopgaver. Vi er også gerne entreprenør på større byggeprojekter – kontakt os for nærmere information omkring dette.

Få et gratis tilbud på nye vinduer

Er du interesseret i at få et godt tilbud på nye vinduer i Roskilde, Hillerød eller Gladsaxe? Så kontakt os og fortæl mere omkring din konkrete opgave, og få et gratis tilbud på udskiftning af vinduer i Gladsaxe, Hillerød eller Roskilde. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular eller på tlf. 32 34 01 30 eller post@bsas.dk.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S