Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering Gladsaxe, Roskilde og Hillerød

Står du over for en renovering i Hillerød, Roskilde eller Gladsaxe? Så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig. Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen har vi mange års erfaring med renovering, og vi hjælper gerne både privat- og erhvervskunder med deres renovering. Vi har blandt andet god erfaring med renovering på hospitaler, hoteller, i private boliger og i virksomheder.

Kontakt os i dag på telefon 32 34 01 30 og få et godt tilbud på din renovering i Gladsaxe, Roskilde eller Hillerød.

Hvilke opgaver kan vi løse?

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen kan vi løse stort set alle opgaver inden for renovering. Hvis der er nogle opgaver, som vi ikke kan løse, har vi et godt samarbejde med en række firmaer på Sjælland, der kan løse de pågældende opgaver. Hvis det er en større renovering, du står over for, tilbyder vi gerne at være hovedentreprenør på renoveringen. Her sørger vi for at kontakte de rette håndværkere, så opgaverne bliver lavet inden for den ønskede tidsplan. Du kan dermed blot slappe af uden at skulle tænke på at skulle holde styr på tidsplanen og de forskellige håndværkere.

Kompetente medarbejdere

Vores store fokus på kvalitetshåndværk og god service betyder, at vi kun ønsker at ansætte de bedste håndværkere inden for branchen. Vi har derfor ansat over 90 medarbejdere, der er yderst kompetente inden for deres område og som altid leverer et arbejde og en service i en meget høj kvalitet. I vores medarbejderflok finder du blandt andet tømrer, snedkere, ingeniører, konstruktører og maskin- og møbelsnedkere.

Vil du have et tilbud på din renovering?

Så kontakt os gerne på telefon 32 34 01 30 eller post@bsas.dk, hvor vi ud fra dine behov og ønsker sammensætter et tilbud på din renovering i Hillerød, Roskilde eller Gladsaxe. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S