Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering i København og Nordsjælland

Står du over for en renovering, og søger du i den forbindelse et firma, der kan foretage den for dig? Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen har vi god erfaring med opgaver inden for renovering i København og Nordsjælland. Vi løser både større og mindre renoveringsopgaver for både privat- og erhvervskunder. Skal din virksomhed have foretaget en renovering på Amager? Eller har du et hus, der trænger til en renovering i Nordsjælland? Så få et godt tilbud hos os!

Vi står klar til at tage imod din henvendelse på telefon 32 34 01 30 og give dig et godt tilbud på din renovering i København og omegn.

Alt inden for tømrer- og snedkerarbejde

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen tilbyder vi at løse alle tømrer- og snedkeropgaver. Vi har over 90 ansatte i vores firma, der er specialister inden for deres felter. Vi sætter en ære i at levere et kvalitetshåndværk og en god service. Vores firma har hovedsæde i København, men vi hjælper også gerne vores kunder med renovation på Amager og renovation i Nordsjælland. Kontakt os derfor gerne, hvis du søger hjælp til renovation disse steder.

Totalentreprise

I forbindelse med en renovation er der ofte flere ting, der skal renoveres. Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen tilbyder vi totalentreprise, hvor vi står for hele renovationen. På den måde er du fri for selv at skulle kontakte og holde styr på flere forskellige håndværkerfirmaer. Det klarer vi for dig. Vi har gennem årene opbygget et solidt samarbejde med flere forskellige firmaer, vis arbejde vi kan stå inde for. Du er dermed sikret en renovering i København og omegn i en høj kvalitet, hvis du vælger os til totalentreprise.

Tilbud på renovering i Nordsjælland og København

Det er enkelte at indhente et tilbud på din renovering på Amager eller i København og Nordsjælland hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen. Det eneste du skal gøre et at kontakte os på telefon 32 34 01 30 eller post@bsas.dkog fortælle os om din opgave. Herudfra udregner vi et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S