Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Snedkerfirma i Gladsaxe, Roskilde og Hillerød

Tømrerfirma Bjørn Svendsen er dit lokale snedkerfirma i Hillerød, Roskilde og Gladsaxe. Vi kan hjælpe med en bred vifte af snedker- og tømreropgaver. Vi har været i branchen siden 1982 og er i dag et tømrer- og snedkerfirma med over 90 ansatte. Vi hjælper en bred vifte af kunder, herunder bl.a. skoler, kommuner, plejehjem, hospitaler, private, virksomheder, butikker og institutioner.

Indhent et tilbud hos dit lokale snedkerfirma i Roskilde, Hillerød og Gladsaxe i dag på telefon 32 34 01 30.

Snedkerfirma med eget snedkeri

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen har vi vores eget maskinsnedkeri beliggende i København. Her tilbyder vi at lave tilpassede løsninger, så du som kunde kan få lige præcis den løsning, du ønsker. Vi har en fast medarbejderstab på vores snedkeri, der har øje for deltaljen og som altid leverer et arbejde i en meget høj kvalitet. Lige gyldigt, om det er en opgave til et nybyggeri eller renovering, klarer vores medarbejdere opgaven.

Godt håndværk til aftalt pris

Hvis du vælger Tømrerfirma Bjørn Svendsen til at udføre dit snedkerarbejde garanterer vi et arbejde i en høj kvalitet, der bliver leveret til den aftale tid og til den aftale pris. Med os som snedkerfirma i Gladsaxe, Roskilde og Hillerød er du dermed sikret, at der ikke pludselig kommer en uventet ekstraregning på dit snedkerarbejde.

Kontakt dit lokale snedkerfirma

Vil du gerne have et tilbud fra et snedkerfirma i Hillerød, Roskilde eller Gladsaxe, så kontakt Tømrerfirma Bjørn Svendsen. Vi kan kontaktes på telefon 32 34 01 30 eller på vores mail post@bsas.dk. Har du brug for akut hjælp, så er hjælpen nær! Vi er et fleksibelt firma, og vi kommer så hurtigt som muligt, hvis dit problem er akut. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S