Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Snedkerfirma i København og Nordsjælland

Søger du et snedkerfirma på Amager eller et snedkerfirma i Nordsjælland? Så er Tømrerfirma Bjørn Svendsen et oplagt valg. Vi har mange års erfaring som tømrer- og snedkerfirma i København og omegn, og vi kan løse en bred vifte af snedker- og tømreropgaver. Vi sætter en ære i at levere en god service og et håndværk i en høj kvalitet, og vi har derfor kun ansat kompetente og dygtige tømrer og snedkere i vores firma.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i vores snedkerfirma i København? Ring til os i dag på telefon 32 34 01 30.

Vi løser alle opgaver

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen løser vi alle opgaver inden for bl.a. renovering, vedligeholdelse, nybyggeri og service. Vi løser opgaver for både privat- og erhvervskunder, og vi tager altid hensyn til de personer, der opholder sig i det pågældende område. Vi holder til i Købehavn, men vi arbejder også som snedkerfirma i Nordsjælland og som snedkerfirma på Amager. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et snedkerfirma disse steder.

Snedkerfirma i København med eget maskinsnedkeri

Vi har vores eget maskinsnedkeri, hvor vi kan lave lige præcis den løsning, du ønsker. Skal du have renoveret noget eller have bygget nyt? Så klarer vores dygtige medarbejdere det for dig. Vores faste tømrer og snedkere på vores maskinsnedkeri har stor erfaring inden for feltet og har sans for detaljer. Hvis du har en gammel bygning, der trænger til en renovering, men gerne vil bibeholde det originale udtryk, er vores medarbejdere specialister i at bearbejde de nye materialer, så de kommer til at ligne de originale.

Få et uforpligtende tilbud fra dit snedkerfirma i København!

Er du interesseret i at få et godt tilbud hos vores snedkerfirma i Nordsjælland, Amager eller København? Så kontakt os på telefon 32 34 01 30 eller på vores mail post@bsas.dk. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S