Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tag i Roskilde, Hillerød og Gladsaxe

Tømrerfirma Bjørn Svendsen udfører alt inden for tømrer- og snedkeropgaver. Det er vigtigt at vælge det rette firma, når det gælder tagarbejde. Taget er et af de vigtigste elementer på et hus, og det skal kunne holde til det danske vejr. Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi udfører alle opgaver, store som små, med den samme entusiasme og professionalisme.

Få et tilbud på dit tag i Hillerød, Gladsaxe eller Roskilde på telefon 32 34 01 30.

Vi klarer alt tagarbejde

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen løser vi blandt andet tagarbejde for private, offentlige institutioner og virksomheder. Vi har mange års erfaring med både tømrer- og snedkeropgaver, og vi har hjulpet mange kunder med deres tag i Gladsaxe, Hillerød og Roskilde gennem årene. Vi har fx god erfaring med udskiftning af tag, kvistarbejde, reparationer og nyt tag. Vi giver gerne råd og vejledning, så du opnår den bedste løsning med dit tag.

Få en samlet løsning

Er der flere rum i din bolig, der skal renoveres? Så kan vi tilbyde dig et samlet tilbud på din renovering. Vi har mange års erfaring med entreprise, og vi samarbejder med flere forskellige firmaer, der kan løse de opgaver, vi ikke selv kan. Fordelen ved at vælge os til din hovedentreprise er, at du får en enkel kontaktperson, du kan kontakte lige gyldigt, hvilke spørgsmål du må have til arbejdet. Det gør processen mere overskuelig for dig som kunde.

Få et godt tilbud på dit tag

Vil du gerne have et tilbud på et tag i Roskilde, Hillerød eller Gladsaxe? Ring til telefon 32 34 01 30 og få et gratis tilbud på din tagopgave. Du kan også skrive til post@bsas.dkeller udfylde vores kontaktformular.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S