Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tag Nordsjælland, København og Amager

Trænger dit tag til at blive skiftet? Eller er du i gang med et nybyggeri, og mangler du i den forbindelse en tømrer til at sætte tag op? Så kontakt Tømrerfirma Bjørn Svendsen. Vi har været i branchen i over 40 år, og vi har stor erfaring med tagarbejde. Vi kan løse en bred vifte af tagopgaver både inden for nybyggeri og renovation for privat- og erhvervskunder.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os på telefon 32 34 01 30 og få en uforpligtende samtale om dit tag i København, Amager eller Nordsjælland.

Vi løser alle tagopgaver

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen har vores mange års erfaring inden for branchen gjort os til specialister i tagarbejde. Vi udfører alle former for tagarbejde inden for vedligeholdelse, reparationer og nybyggeri. For at et tag får det ønskede udseende er det vigtigt, at der vælges de rigtige materialer. Vores medarbejdere kan rådgive dig i, hvilke materialer der vil give dig det ønskede resultat.

Høj kvalitet og service

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen har vi stort fokus på at levere en høj kvalitet og service til vores kunder. Vores hovedkontor ligger i København, men vi hjælper også gerne med tag på Amager og tag i Nordsjælland. Vi ønsker at være et fleksibelt tømrerfirma, og vi kommer derfor hurtigt, hvis du har akut brug for hjælp til dit tag.

Få et tilbud på tagarbejde

Ønsker du at få et tilbud på et tag i København eller et tag i Nordsjælland? Så ring til os på telefon 32 34 01 30 og få et uforpligtende tilbud på dit tag. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende en mail til post@bsas.dk. Så vender vi tilbage din henvendelse hurtigst muligt. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S