Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrerfirma i Hillerød og Nordsjælland

Skal du bruge en tømrer i Hillerød eller en tømrer i Nordsjælland? Så kontakt Tømrerfirma Bjørn Svendsen. Vi har over 90 medarbejdere, der står klar til at assistere dig med din tømrer- eller snedkeropgave. Vi hjælper et bredt udvalg af kunder, som fx boligforeninger, privatkunder, offentlige institutioner, hoteller, virksomheder og butikker.

Kontakt dit lokale tømrerfirma i Nordsjælland på telefon 32 34 01 30 og få et godt tilbud på din tømreropgave.

Kompetent rådgivning

Vores mange år i branchen har resulteret i, at vi har en stor viden inden for mange forskellige opgaver i branchen. Vi kan derfor altid give vores kunder kompetent og professionel rådgivning om, hvilken løsning der vil give det bedste resultat på deres konkrete tømreropgave. Vores tømrerfirma har hovedsæde i København, men vi hjælper også gerne som tømrerfirma i Hillerød og tømrerfirma i Nordsjælland. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker en professionel tømrer i Hillerød eller Nordsjælland.

Vi tilbyder også entreprise

Udover at være et tømrer- og snedkerfirma er vi også et byggeentreprisefirma. Vi har stor erfaring inden for entreprise, hvor vi blandt andet tilbyder totalentreprise, hovedentreprise, fagentreprise og storentreprise. Vi er en professionel samarbejdspartner, der gerne deltager i hele processen fra projektets start til slut.

Få et tilbud fra dit lokale tømrerfirma i Nordsjælland

Det er nemt at indhente et tilbud på en tømrer i Hillerød eller en tømrer i Nordsjælland hos os. Det eneste du skal gøre er at ringe til tlf. 32 34 01 30 eller sende en mail til post@bsas.dk, hvorefter vi udregner et tilbud på din opgave. Tømrerfirma Bjørn Svendsen er dit lokale tømrerfirma i Hillerød og Nordsjælland. 

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S