Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Etablering af taglejligheder​

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S ved Kastrup har vi mere end 40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi kan blandt andet bygge taglejligheder og tagboliger på Frederiksberg, Amager og i hele København.

Vi arbejder blandt andet for både kommunale, regionale, statslige og selvejende institutioner samt boligforeninger, virksomheder og private boligejere. Har du et loftrum der står ubenyttet? Eller måske bruges det som et tørreloft og kan udnyttes bedre?

Der er flere fordele ved at etablere taglejligheder i øverste etage af din ejendom. Eksempelvis kan indtægten fra en ekstra lejebolig, finansiere ombygningen, en eventuel tagrenovering og forbedre både energiforbruget og den generelle ejendomsværdi.

Taglejligheder bygget i entreprise

Vi fungerer også som hovedentreprenør, og vi kan derfor både bygge taglejligheder i totalentreprise og hovedentreprise

Vi anvender egne tømrere, der alle sammen taler dansk, men vi har også en række dygtige samarbejdspartnere, som vi har et godt samarbejde med.​

Alle vores entrepriseopgaver bliver udført med kyndigt opsyn af en byggeleder, som sørger for, at beboere eller brugere af bygningen kan få hverdagen til at fungere, selvom vi er i gang med at bygge taglejligheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os. Fortæl om dine ønsker og forventninger til de nye taglejligheder, så udarbejder vi et tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 32 34 01 30, eller du kan skrive til vores e-mail post@bsas.dk.​

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S