Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facaderenovering og andet facadearbejde

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S ved Kastrup på Amager har vi stor ekspertise med alle former for facaderenovering, facadearbejde og lignende renoveringsopgaver. Vi udfører gerne renovering af facade for statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere på Frederiksberg og i København.

Undgå fugt og svamp med en ordentlig facaderenovering

Facaden er husets største synlige yderflade, og facaden er det første, som folk bemærker. En trist og nedslidt facade giver et kedeligt indtryk af huset. Dertil kommer, at en ødelagt facade gør muren og resten af huset modtagelig over for fugt, råd og svamp. En eventuel hulmursisolering kan også blive ødelagt. Derfor er det vigtigt med en facaderenovering.

Vi tilbyder alt fra mindre reparationer til større facaderenoveringer. De fleste kunder ønsker, at facaden skal bevare sit oprindelige udtryk og blot gøres flot, frisk og solid igen. Andre ser en facaderenovering som en anledning til at få en facadeisolering, en ny farve eller en helt anden type facade. Vi giver gerne råd og vejledning om de mange muligheder.

Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er kendetegnede ved, at de har alsidige og faglige kompetencer, men også ved at de altid insisterer på, at alle facadeopgaver skal udføres efter de højeste standarder.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på facadearbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på facaderenovering eller en lignende renoveringsopgave.

Du kan ringe på telefon 32 34 01 30 for at høre mere om facadearbejde, eller du kan sende en e-mail til post@bsas.dk.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S