Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi søger nye kollegaer:

Tømrere, snedkere, formænd.

Vi oplever stadig stigende interesse

for vores virksomhed. Derfor har vi behov for nye og flere kollegaer til vores team. Læs hele nyheden 

Nyheder

Læs her lidt om de byggesager vi har vundet, og dem vi udfører i øjeblikket, samt andre nyheder.

Bjørn Svendsen A/S har modtaget et certifikat

Bjørn Svendsen A/S har modtaget et certifikat,
som en anerkendelse af vores indsats som leverandør til den offentlige sektor.

Se vores certifikat her

Nyvej 4-6, 2000 Frederiksberg, Tvede Rådgivning

Ejendommen på Frederiksberg har været udsat for en omfattende brand med total brændt tag og mere eller mindre ødelagte lejligheder i to opgange. 

Skaderne skal nu udbedres. 

Ved licitationen blev Bjørn Svendsen A/S billigst. Vi er i nu i gang med de sidste forhandlinger og ser frem til opstart i efteråret 2018.​

Rosenlund, Østerbrogade 88 – 90, Gaihede

Bjørn Svendsen A/S var billigst ved licitationen på denne større sag. Vi er nu i gang med kontraktforhandlingerne. Sagen forventes opstartet i efteråret 2018 i hovedentreprise.

Vi siger tak til alle som bød ind med en pris.​

Byggesager vi arbejder på:

Boltens Gård, København K, 360 North

Med opstart i maj 2018 og byggeperiode til ultimo 2018 udføres i hovedentreprise en total istandsættelse af Boltens gård. Boltens Gård, som er en af Københavns ældste købmandsgårde, skal forvandles til et kulturelt Food-Market, der kan samle københavnere og turister. Der åbner 19 unikke boder, når Boltens Gård slår dørene op senere i år.

Gl. Køge Landevej 260, Goldschmidt Ejendomme

I fagentreprise med tømrer, stillads og nedrivning udfører Bjørn Svendsen A/S en tagudskiftning på to bygninger med erhvervslejemål i stuen, i alt 1.250 m2. Opgaven udføres fra maj 2018 til november 2018.

Klostergården, Jagtvej 183 m.fl., 360 North Management

Med opstart i foråret 2018 og frem til efteråret udføres i hovedentreprise en omfattende vinduesudskiftning i ejendommen Klostergården på Jagtvej i København Ø.​

Københavns universitet, H.C. Ørsted Instituttet, Christensen & Co Arkitekter

I hovedentreprise udfører Bjørn Svendsen A/S en nedrivning af eksisterende toiletfaciliteter og etablering af 12 nye tidssvarende toiletenheder bl.a. med udskiftning af al EL, VVS og ventilation.

EF Sundbyvang, Bang & Beenfeldt​

For bygherren E/F Sundbyvang beliggende Peder Lykkes Vej 48-52 på Amager udføres i hovedentreprise en omfattende tagrenovering i skifer. Opgaven udføres fra september 2018 og året ud

Egmont Ejendomsadministration, Gutenberghus, Vognmagergade 11, 1148 København K

Kontinuerligt siden 2013 har Bjørn Svendsen A/S udført byggeopgaver på ejendommen. I alt ca. 9.000 indvendige m2 er blevet moderniseret og renoveret. I øjeblikket istandsættes lokaler i erhvervslejemålene i stueetagen.

Bregnerødgade 7-17, Byens Tegnestue

I ejendom på Nørrebro etableres nye ståltrapper i 6 opgange samt nye branddøre. Bitrapperne nedlægges og der etableres nye WC, bad og køkkener.

Havnen III, Amager, Byens Tegnestue

Spidstagets belægning udskiftes, gadefacader istandsættes, nyetablering af etageadskillelse og nedrivning af bitrapper.

Holckenhus, H.C. Andersens Boulevard, 1553 København V, 360 North Management

​Ejendommen, som er opført i 1890-1893, beliggende ved Dantes Plads lige overfor Glyptoteket, skal renoveres i hovedentreprise med udførelse fra juni til oktober 2018. Ejendommen skal have skiftet vinduer, porte og døre renoveres og diverse murerarbejder udføres.

Helsingør Dagblad, Cowi

Det tidligere Helsingør Dagblad skal i forbindelse med kommunens indrykning i lokalerne gennemgå en større modernisering bl.a. med etablering af ny ventilation, tagrenovering, nyt facadesystem og indvendig ombygning

Rialtovej, 2300 Københavns S

Villaen beliggende på Amager gennemgår i efteråret 2018 en større renovering med nyt tag, nye kviste, tagterrasse og udskiftning af enkelte vinduer.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S