Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi søger nye kollegaer:

Tømrere, snedkere, formænd.

Vi oplever stadig stigende interesse

for vores virksomhed. Derfor har vi behov for nye og flere kollegaer til vores team. Læs hele nyheden 

Nyheder

Læs her lidt om de byggesager vi har vundet, og dem vi udfører i øjeblikket, samt andre nyheder.

Bjørn Svendsen A/S har modtaget et certifikat

Bjørn Svendsen A/S har modtaget et certifikat,
som en anerkendelse af vores indsats som leverandør til den offentlige sektor.

Se vores certifikat her

​Amager Torv 31, 1160 København K

Bjørn Svendsen A/S blev billigst ved licitationen af byggesagen omhandlende renovering og delvis ombygning af denne ejendom beliggende på Strøget. Hovedentreprisen indebærer etablering af tre nye tagboliger. Opstarten forventes i løbet af vinteren 2019.

​AB Alléen 40-48, Tårnby Kommune, Mole Arkitekter

Opgaven udføres i hovedentreprise og omhandler vinduesudskiftning samt indre murer,- VVS,- og malerarbejder. 

Byggesager vi arbejder på:

Nyt Hospital Herlev – Center for Fordybelse og Tro, Region Hovedstaden

I samarbejde Region Hovedstaden og med Orbicon A/S som rådgiver udføres i storentreprise ud- og indvendig aptering samt installationer for sikring af tæt og lukket bygning. Byggesagen forventes afsluttet i april 2019

Boltens Gård, 1264 København K

Med opstart i maj 2018 og byggeperiode til vinteren 2018-19 udføres i hovedentreprise en total istandsættelse af Boltens gård. Boltens Gård, som er en af Københavns ældste købmandsgårde, forvandles til et kulturelt Food-Market, der kan samle københavnere og turister. Der åbner 19 unikke boder, når Boltens Gård slår dørene op. 

Klostergården, Jagtvej 183 m.fl., 2200 København Ø

Med opstart i foråret 2018 og frem til vinteren 2019 udføres i hovedentreprise en omfattende vinduesudskiftning i ejendommen Klostergården på Jagtvej i København Ø. 

EF Sundbyvang, Bang & Beenfeldt​

For bygherren E/F Sundbyvang beliggende Peder Lykkes Vej 48-52 på Amager udføres i hovedentreprise en omfattende tagrenovering i skifer. Opgaven udføres fra september 2018 og året ud

Rosenlund, Østerbrogade 88 – 90, Gaihede

Bjørn Svendsen A/S opstarter i marts 2019 udbedring af denne større byggesag. Projektet omfatter etablering af 15 nye wc/baderum samt etablering af 7 tagboliger og udvidelse af 4. sals lejligheder op i taget. Tag udskiftes, gavle isoleres, vinduer energioptimeres og boliger sikres mod støj. Varmeanlæg udskiftes for at spare på energien.​

Rialtovej, 2300 Københavns S

Villaen beliggende på Amager gennemgår i efteråret 2018 en større renovering med nyt tag, nye kviste, tagterrasse og udskiftning af enkelte vinduer.

Egmont Ejendomsadministration, Gutenberghus, Vognmagergade 11, 1148 København K

Kontinuerligt siden 2013 har Bjørn Svendsen A/S udført byggeopgaver på ejendommen. I alt ca. 9.000 indvendige m2 er blevet moderniseret og renoveret. I øjeblikket istandsættes lokaler i erhvervslejemålene i stueetagen.

Bregnerødgade 7-17, Byens Tegnestue

I ejendom på Nørrebro etableres nye ståltrapper i 6 opgange samt nye branddøre. Bitrapperne nedlægges og der etableres nye WC, bad og køkkener.

​Holckenhus, H.C. Andersens Boulevard, 1553 København V

​Ejendommen, som er opført i 1890-1893, beliggende ved Dantes Plads lige overfor Glyptoteket, skal renoveres i hovedentreprise med udførelse fra juni til vinteren 2019. Ejendommen skal have skiftet vinduer, porte og døre renoveres og diverse murerarbejder udføres. 

Helsingør Dagblad, Cowi

Det tidligere Helsingør Dagblad skal i forbindelse med kommunens indrykning i lokalerne gennemgå en større modernisering bl.a. med etablering af ny ventilation, tagrenovering, nyt facadesystem og indvendig ombygning

Nyvej 4-6, 2000 Frederiksberg, Tvede Rådgivning

Ejendommen på Frederiksberg har været udsat for en omfattende brand med total brændt tag og mere eller mindre ødelagte lejligheder i to opgange. Skaderne er nu under udbedring og sagen, som Bjørn Svendsen A/S udfører i hovedentreprise, forventes afsluttet ultimo 2019.

Sdr. Boulevard 93, 4., 1720 København V

Byggesagen, som udføres i hovedentreprise, omhandler inddragelse af 5. sal og spidsloft til beboelse samt diverse indvendige ombygninger og opbygning af ny tagterrasse.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S