Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi søger nye kollegaer:

Tømrere, snedkere, formænd.

Vi oplever stadig stigende interesse

for vores virksomhed. Derfor

har vi behov for nye og flere kollegaer

til vores team. Læs hele nyheden 

Nyheder

Læs her lidt om de byggesager vi har vundet, dem vi byder på, og dem som vi udfører i øjeblikket.

Nørrebrogade 148, Gaihede

Bjørn Svendsen A/S blev billigst i underhåndsbud i sagen omhandlende renovering af Nørrebrogade 148. Gaihede varetager rådgivningsydelsen. Opgaven omfatter udskiftning af tag samt renovering af facader og vinduer.

Skotlands Plads, DEAS

Firmaet er inviteret af DEAS til i april 2017 at byde ind i hovedentreprise på renoveringen af Skotlands Plads 2-12 beliggende på Amager. Opgaven omhandler tagudskiftning samt etablering af kviste.

Ordrup Gymnasium, Tvede Arkitekter

Den gamle hovedbygning på den bevaringsværdige bygning skal have nye vinduer i sommerferien 2017. Bjørn Svendsen er inviteret til at komme med et bud på hovedentreprisen.

Sølvgade 96/Webersvej 13, Byens Arkitekter

De to flotte, klassiske og nedslidte ejendomme fra 1883 trænger til en større renovering. Bjørn Svendsen A/S byder på hovedentreprisen omhandlende udskiftning af det gamle københavnertag, udskiftning af vinduer og døre, facaderenovering, m.m.

E/F Straussbo, Gaihede

Ejendommen beliggende i Sydhavnen i København står foran en renovering omhandlende nedtagning af eksisterende samt opbygning af nye karnapper, udskiftning af vinduer samt diverse udbedring af pudsskader og revner.

Botanisk Museum, Have, KU, Dissing & Weitling

Firmaet er inviteret i foråret 2017 til at byde på hovedentreprisen omhandlende renovering af den flotte ejendom beliggende i Botanisk Have. Renoveringen omhandler 17 rum i hovedbygningen:

  • Kælder: 12 rum, indeholdende diverse kontorer, værksted, toiletter og depotrum.
  • Stueetage: 2 rum indeholdende et møderum og et kontor
  • 1.sal: 4 rum, indeholdende 3/5 kontorer.

Damhusledningen - København, Servicebygning HOFOR

For byggeherren HOFOR og NIRAS som rådgiver var Bjørn Svendsen A/S inviteret januar 2017 til at byde på etablering af en servicebygning. Firmaet blev billigst i underhåndsbud. Servicebygningen skal give adgang til et underliggende bassin og tunnelsystem, samt kunne indeholde de nødvendige elektriske og hydrauliske installationer. Vi ser frem til opstarten til foråret ’17.

KEA, prækvalifikation

Bjørn Svendsen A/S er blevet prækvalificeret til at afgive pris på håndværkerydelser, tømrerdelaftalen, udført på Københavns Erhvervs Akademis ejendomme og bygninger med deadline for tilbud den 21.02 2017.​

Byggesager vi arbejder på:

Tycho Brahes Alle 15-17, SBS Rådgivning

Ejendommen Tycho Brahes Alle 15-17 beliggende på Amager bliver renoveret i samarbejde med SBS Rådgivning. Arbejdet omhandler bl.a. etablering af badeværelser på de eksisterende køkkentrapper i 18 lejligheder. 

Danasvej 31A – 31B, 2000 Frederiksberg

I samarbejde med Thymark Rådgivende Ingeniører udføres på en ældre ejendom beliggende på Frederiksberg en vindues- og dør udskiftning samt diverse facade-og tagarbejder. Bagtrapper bliver også renoveret.

Slotsgade 4,6 og 8

​Bjørn Svendsen A/S blev ultimo oktober inviteret af Rådgivende ingeniør Kristian Rahbek til at byde i underhåndsbud på en vinduesudskiftning i tre opgange på Nørrebro. Firmaet blev billigst og arbejdet pågår

Ørnevej-Mågevej

Ved licitationen den 26.10.2016 blev Bjørn Svendsen A/S billigst ved en forsikringssag omhandlende en omfattende opbygning af ejendommen Ørnevej/Mågevej i København NV efter en brand. Opbygningen omfatter 40 lejligheder i 4 opgange. Der er i primo februar 2017 afholdt rejsegilde samt en rundvisning på byggepladsen i samarbejde med Byens Netværk.

Middelalderbyen

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S blev inviteret af Brøndby Kommune til at afgive tilbud på en opbygning af træhuse med grønne tage i Middelalderbyen. Firmaet blev billigst i fagentreprise og arbejdet er igangsat i uge 43 2016.

Kort om Bjørn Svendsen A/S

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

- Læs mere om os her

Vores afdelinger​

- Om Serviceafdelingen​

- Om Entreprenørafdelingen​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S​

CVR: 20677406​

Adresseoplysninger​

Jorisvej 21 C, 2300 København S​

- Find os på Google Map

​​

Kontaktoplysninger

Telefon: 32 34 01 30​​

E-mail: post@bsas.dk​

Telefonerne er åbne

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00​

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag - Søndag: LUKKET

​​

​© 2014 Bjørn Svendsen A/S