Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrerfirmaets historie

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S blev stiftet i 1982, og er et traditionelt snedker-/tømrer- og byggeentreprisefirma med opgaver i fag- hoved-, stor- og totalentrepriser.

Firmaet beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, uddannet som tømrer, snedker, maskin-/møbelsnedkere, konstruktører og ingeniører.

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S har i årenes løb udført nybygning, ombygning og renovering af bl.a., hospitaler, plejehjem, bankfilialer, kommune – og handelsskoler, hoteller, butiks centre, diverse institutioner. Erfaringerne er lange vedrørende bygninger i drift.

Kunderne er hovedsageligt statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder, forsikringsselskaber og private husejere.

Tømrer- snedkerarbejder udføres i egenproduktion på vort maskinsnedkeri/værksted. Vi står sjældent i en situation, hvor vi ikke kan tilbyde komponenter identisk med eksisterende forhold og bygningsdele.

Værkstedet er lagerførende med pladematerialer og snedkertræ, herunder visse former for ædeltræ. Værkstedet leverer også maskinsnedkerarbejde til kollegaer i branchen.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S