Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering og ombygning af lejligheder, huse og ejendomme

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S ved Kastrup på Amager tilbyder vi ombygning og renovering af alle slags ejendomme, bygninger, boligkomplekser, huse og lokaler på Frederiksberg og i hele København.

En ombygning kan skabe nyt liv og bedre rammer i hjemmet eller på arbejdspladsen, og den kan være et alternativ til at flytte i en ny bolig, optimere forretningsgange eller indeklima i en erhvervsejendom eller på et hospital.

Skab lyse og praktiske rum med en ombygning

Mange vælger at få foretaget en renovering eller en ombygning for at få mere moderne og åbne rum.

Det gælder på arbejdspladsen, i skolelokalet og i den private bolig. Det er i det hele taget blevet mere normalt at indrette sig med bedre lysindfald og større rum end tidligere. Vi vil have lyse rum med plads til at finde ro og lade op til en travl hverdag.

Du kan også vælge en ombygning, hvis du har fundet en drømmebolig, som ikke har en drømmeopdeling af rummene, eller hvis børnene er flyttet hjemmefra. Det kan også bare være noget, som du har drømt om i mange år.

Vi fokuserer altid på det gode samarbejde undervejs i ombygningsprojekter, så beboerne og brugerne oplever færrest mulige gener, og vi besætter alle relevante fagentrepriser via en udbudsrunde blandt vores samarbejdspartnere, så vi kan præsentere en god pris.

Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er naturligvis kendetegnede ved, at de har store faglige kompetencer.

Få et uforpligtende tilbud på en renovering af boligen

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en ombygning eller renovering af din bolig.

Du kan kontakte os på telefon 32 34 01 30 eller på e-mail post@bsas.dk.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S