Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tagudskiftning, tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S i Kastrup, på Amager, udfører vi tagrenovering, tagudskiftning og andet tagarbejde for mange kunder rundt omkring i København og på Frederiksberg, samt i de omkringliggende kommuner, Roskilde og Nordsjælland. Vi har 40 års erfaring med alle former for tagreparation og lægning af nyt tag på nye og ældre huse.

Vi arbejder med statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere.

Udskiftning af tag, efterisolering og mindre tagrenovering

Vi har stor ekspertise inden for alle former for tagarbejde lige fra større udskiftninger af tage til mindre opgaver inden for renovering af tag og tagreparation. Vi har desuden erfaring med alle tagtyper, såsom naturskifertag, tegltag og tagpap.

En tagrenovering kan inkludere:

  • Montering af undertag
  • Lægning af teglsten
  • Etablering af isolering
  • Udskiftning af tagrender, skotrender og nedløb

Vi kan også varetage renovering af skorsten, montering af vinduer og tagkviste, malerarbejde og meget, meget mere.

Tagarbejde i større eller mindre omfang

Vi udfører gerne tagrenovering og tagudskiftning i en hovedentreprise, hvor vi finder de relevante fagentreprenører via en udbudsrunde blandt vores samarbejdspartnere.

Dermed kan vi også påtage den fulde opgave med blandt andet nedrivning af eksisterende tagbeklædning, opretning af spær eller forhøjelse af tag. 

Sidstnævnte er en glimrende anledning til at etablere beboelse på loftarealet. Netop etablering af taglejligheder og udnyttelse af loftrum, er blevet mere populært og kan have flere fordele. Tagudskiftning og andet tagarbejde kan også forekomme naturligt ved andre større ombygninger af ejendommen, eller når du skal have lagt tag på en ny tilbygning.

Vores medarbejderstab og samarbejdspartnere er kendetegnet ved deres alsidige, faglige kompetencer og deres insisterende tilgang til, at alt tagrenovering og tagudskiftning skal udføres efter de højeste standarder.

Kontakt os for at få et tilbud på en tagudskiftning

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagudskiftning, tagrenovering, tagarbejde eller en anden renoveringsopgave.

Du kan ringe efter os på telefon 32 34 01 30, eller du kan sende en e-mail til post@bsas.dk.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S