Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tagudskiftning, tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S i Kastrup på Amager udfører vi tagrenovering, tagudskiftning og andet tagarbejde for mange kunder rundt omkring i København og på Frederiksberg samt i de omkringliggende kommuner, Roskilde og Nordsjælland. Vi har 40 års erfaring med alle former for tagreparation og lægning af nyt tag på nye og ældre huse.

Vi arbejder med statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere.

Udskiftning af tag, efterisolering og mindre tagrenovering

Vi har stor ekspertise inden for alle former for tagarbejde lige fra større udskiftninger af tage til mindre opgaver inden for renovering af tag, og det gælder alle tagtyper såsom naturskifertag, tegltag og tagpap.

En tagrenovering kan inkludere:

  • Montering af undertag
  • Lægning af teglsten
  • Etablering af isolering
  • Udskiftning af tagrender, skotrender og nedløb.

Vi kan også varetage renovering af skorsten og malerarbejde.

Vi udfører gerne tagrenovering og tagudskiftning i en hovedentreprise, hvor vi finder de relevante fagentreprenører via en udbudsrunde blandt vores samarbejdspartnere.

Dermed kan vi også påtage den fulde opgave med blandt andet nedrivning af eksisterende tagbeklædning, opretning af spær eller forhøjelse af tag.

Sidstnævnte er en glimrende anledning til at etablere beboelse på loftarealet.

Vores medarbejderstab og samarbejdspartnere er kendetegnede ved deres alsidige, faglige kompetencer samt deres insisteren på, at alle tagrenoveringsopgaver skal udføres efter de højeste standarder.

Kontakt os for at få et tilbud på en tagudskiftning

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagudskiftning, tagrenovering, tagarbejde eller en anden renoveringsopgave.

Du kan ringe efter os på telefon 32 34 01 30, eller du kan sende en e-mail til post@bsas.dk.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S