Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning for husejere, virksomheder og institutioner

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S i Kastrup på Amager, kan vi opføre enhver form for tilbygning i hele hovedstadsregionen og de omkringliggende kommuner. Vi kan lave en tilbygning til alle formål for blandt andet statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere.

Få mere plads og lys med en ny tilbygning

​Vi kan opføre alle former for tilbygninger såsom et kontor, et børneværelse eller en større dagligstue. En tilbygning kan også være en garage, et værksted eller en vinterhave. Dermed kan vi gøre boligen mere rummelig, hvis der er kommet flere børn til, eller hvis de er blevet større. Det kan også være en større stue, så der bliver plads til hele familien.

Det er vigtigt at tænke helheden med, når du vælger en tilbygning i forlængelse af huset. Dit nye rum kan måske trække mere dagslys ind i boligen på grund af større vinduespartier eller ovenlys. Dog kan du risikere, at dine nuværende rum ender med at blive gennemgangsrum. Derfor kan det være en god ide at lave en ombygning sammen med tilbygningen.​

​Vi lægger vægt på det gode samarbejde undervejs i tilbygningsprojekter, så alle oplever færrest mulige gener. Og alle relevante fagentrepriser bliver fundet via en udbudsrunde blandt vores samarbejdspartnere, så vi altid kan komme med en god pris. 


​Både vores medarbejdere og samarbejdspartnere er naturligvis kendetegnede ved stor alsidighed og høje faglige kompetencer.

Bed et uforpligtende tilbud på en bygningsopgave

​Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en tilbygning. Du kan kontakte ved at sende en e-mail til post@bsas.dk eller på telefon 32 34 01 30.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S