Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udskiftning af vinduer og døre samt vedligeholdelse

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S ved Kastrup, på Amager, tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre.

Vi udfører reparation og montering af vinduer og døre for statslige, kommunale, regionale og selvejende institutioner, boligforeninger, virksomheder og private husejere i København. 

Det omhandler alle slags vinduer og alle slags indvendige og udvendige døre, som fx hoveddøre, bryggersdøre og terrassedøre. Desuden hjælper vi også med at montere tagvinduer ved tagrenovering, samt tagkviste og karnapper. 

Mange fordele ved vinduesudskiftning i boligen

Vi har haft opgaver med vinduesudskiftning utallige gange, og det har blandt andet været for boligforeninger i enten hovedentrepriser eller fagentrepriser. Vind, vejr og slitage gør dørene og vinduerne grimme og utætte.

Derudover udvikles der løbende vindueselementer, som er mere energivenlige og mere funktionelle. Dertil kommer, at de fleste moderne vindueselementer er vedligeholdelsesfrie.

Fordelen ved udskiftning af vinduer er blandt andet:

  • Du slipper for træk
  • Du undgår kuldebroer
  • Du får et bedre indeklima
  • Du kan opnå en stor energibesparelse og derved spare penge på varmeregningen
  • Dit hjem bliver pænere indvendigt og udvendigt

Vi bestræber os altid på, at beboerne oplever så få gener som muligt under en vinduesudskiftning.​ Du kan også høre mere om ombygning og renovering af huset.

Dertil kommer, at vores medarbejdere er kendetegnede ved deres alsidige, faglige kompetencer og ved deres insisteren på, at alle opgaver med udskiftning af vinduer og montering af døre, skal udføres efter de højeste standarder. Skal du have udskiftet vinduer og døre i forbindelse med en hovedentreprise? Vi byder løbende ind på rammeaftaler og udbudsrunder ved totalentrepriser.

Få et godt tilbud på udskiftning af vinduer eller døre

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning eller udskiftning af døre.

Du kan ringe efter os på telefon 32 34 01 30, eller du kan sende en e-mail til os på post@bsas.dk for at aftale nærmere.

Referencer​

Her er nogle eksempler på tidligere opgaver - du kan se alle vores referencer her på siden.

Jorisvej 21 C, 2300 København S